Artistieke teambuilding & groepsactiviteiten

Exclusief voor teams die een bedrijfsuitje willen organiseren: een uitgebreid aanbod met originele personeelsuitjes. Gericht op kunstzinnige ontwikkeling in diverse disciplines! Geschikt voor diverse groepsgroottes en ook is maatwerk mogelijk. Dus: zoek je een leuke teambuildingsactiviteit, een kunstzinnig teamuitje of origineel bedrijfsuitje in Friesland (op maat)? Dan ben je bij Kunstacademie Friesland aan het juiste adres!

“Kunst is spelen. Inleven. Uitleven.”
Kunst gaat over veel. Over kijken. Over ervaren. Over vrijheid. Geen regels.Geen goed, geen fout, geen moeten. Ruimte voelen van gebaande paden af te wijken. Vrij zijn om jezelf uit te drukken op een manier die de jouwe is. Kunst is spelen. Inleven. Uitleven. Wars zijn. Maar ook verbinden. In spel ontdekten we als kind de grootste dromen, bedachten we eigen regels, verkenden we onontgonnen gebied en nieuwe vaardigheden, maakten we spontaan vrienden. Gewoon. Zo maar.

Artistieke teambuilding? Wellicht niet het eerste waaraan je denkt als je een passend uitje zoekt voor je groep of afdeling. Toch is er veel voor te zeggen. Onderzoek naar creativiteit impliceert dat gerichte kunstzinnige activiteiten niet alleen een positieve bijdrage leveren aan groepsprocessen, maar ook aan het vinden van nieuwe oplossingen voor bestaande vraagstukken. Binnen ons aanbod is volop ruimte om met jouw groep een creatieve activiteit te plannen die past bij jullie doelen en ideeën rondom een groepsactiviteit. Onze ervaren docenten spelen in op die uitgangspunten die voor jouw groep van belang zijn. Of dat nou ‘gewoon’ een recreatief teamuitje of een alternatieve heisessie (kleisessie) is.

Even gezamenlijk ontladen na een stressvolle, drukke periode op de zaak? Samenvoegen van twee afdelingen na reorganisatie? In een ontspannen sfeer leer je elkaar op een prettige, ongedwongen manier kennen.

Het roer om, maar zitten bestaande, ingesleten denkprocessen in de weg? Alternatieve vorm van een brainstormsessies? We denken graag met je mee en maken een passend aanbod.
Afhankelijk van jouw groep en context kun je denken aan:


• Een groepsvormende activiteit
• Educatief en vernieuwend
• Kunstzinnig, educatief en recreatief
• Activiteit op maat

Samen kunst maken teambuilding

Begeleiding

Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste kunstdocenten met hun eigen kunstenaarspraktijk. Zij zijn ervaren in het werken met heel diverse groepen.
Van absolute beginners tot vergevorderden en alles wat daar tussen zit. Zij hebben zowel aandacht voor individuele processen als groepsdynamiek. Afhankelijk van het doel
van jouw gekozen groepsactiviteit zetten onze docenten verschillende creatieve werkvormen in. Is het doel om aan te zetten tot verandering of ontwikkeling? Of meer onderlinge verbinding in de groep? De juiste begeleiding kan op een speelse manier bijdragen aan processen die specifieke aspecten in beweging zetten.

Locatie

Kunst is overal en altijd. Onze groepsactiviteiten vinden dan ook binnen én buiten plaats. Een heerlijke dag de hort op, schilderen, bouwen, hakken, klikken… Van straatfotografie tot landart. Drukke stad, de stilte van een eiland, een uitgestrekt weidelandschap, gemoedelijk stadspark of exotische orchideeëntuin. De mogelijkheden zijn eindeloos. Liever onder dak? Onze lichte en ruime ateliers zijn van alle gemakken voorzien en ons gebouw biedt ruimte voor lezing, lunch of overleg. Ben je op zoek naar meerdaagse activiteiten met overnachtingsmogelijkheid? We hebben contact en ervaring met verschillende accommodaties in binnen en buitenland. Informeer naar mogelijkheden voor activiteiten op jouw eigen locatie. Daar waar mogelijk komen we graag naar je toe!

Maatwerk

Wij zijn ervan overtuigd dat elke groep weer anders is. Dit betekent dat we geen vaststaand programma aanbieden, maar samen kijken naar wat er nodig is. Zo kunnen we een afwisselend dagprogramma samenstellen met verschillende activiteiten of juist meerdere dagdelen waarin volop de ruimte is om de diepte op te zoeken. Overleg vooraf is daarom altijd nodig.

Ons aanbod: ideeën voor een geslaagd groepsaanbod/teamuitje

Vragen

Gaat het voor jouw groep specifiek om een ontspannen dagje uit waarbij de onderlinge sfeer heel belangrijk is of wil je een veranderproces inzetten? Wat je vraag ook is, wij zetten deze om in een concept dat aansluit. Uiteraard binnen de mogelijkheden van onze activiteiten.

Kosten

Een activiteit is dus maatwerk. De kosten van een bedrijfsuitje of groepsactiviteit hangen af van persoonlijke wensen en samenstelling van een activiteit. Een ochtend/middag of avond voor een groep van 10 personen kan al vanaf € 75,- p.p. Een dagworkshop voor 10 personen begint bij € 120,- p.p. Beide inclusief alle benodigde materialen, lunch, koffie en thee. Kosten zijn exclusief BTW. Op verzoek kunnen componenten worden aangepast en/of uitgebreid. Een feestelijke taart of een afsluiting met een borrelarrangement?

Groepsuitje boeken, teamuitje op maat of meer informatie?

Natuurlijk wil je graag op het door jou gekozen tijdstip datgene doen wat het best past bij jou, jouw team of jouw groep. We denken graag met je mee! Bel of mail ons voor overleg om jouw ideeën écht goed uit de verf te laten komen! Bel met 058 – 213 6542 of mail naar info@kafrl.nl.

(Loading)
Loading...