Maak kennis met Kunstacademie Friesland!

Graag verwelkomen we jou ook online

Met deze pagina kan jij je al vooraf oriënteren wie wij zijn en wat wij zowel aanbieden! We hebben video’s en foto’s met informatie, om het je gemakkelijker te maken om programma’s, cursussen en docenten te leren kennen. Het is even wat anders dan fysiek bij ons een kijkje nemen maar door al onze videos hopen we je alsnog een leuke indruk te geven.

Onze Digitale kennismaking is een verzamelpagina waar we de Kunstacademie Friesland aan jou introduceren! Zo bieden we mini-workshops aan die makkelijk thuis uit te voeren zijn, verstrekken we informatie over cursussen, workshops, de beroepsopleiding en de vooropleiding. Ook kun je onze locatie verkennen in de video en geven we korte voorlichting over onze Voor- en Beroepsopleiding en lichten we ons aanbod toe!

Wil je liever een persoonlijk gesprek om te onderzoeken of jouw wensen op beeldend gebied overeenkomen? De Kunstacademie Friesland heeft veel aanbod op gebied van workshops, cursussen, de Vooropleiding of de Beroepsopleiding voor Autonome Beeldende Kunst! Lijkt dat jou wat maar je twijfelt nog? Neem dan direct contact met ons op!

Welke informatie zoek je?

vooropleiding, beroepsopleiding en rondleiding

Over onze vooropleiding

De vooropleiding is ontwikkeld voor iedereen die de Vakopleiding Beeldend Kunstenaar van Kunstacademie Friesland wil volgen óf ook voor studenten die niet van plan zijn om onze vakopleiding te gaan volgen, maar zich wel verder willen ontwikkelen op beeldend gebied. Lijkt dat jou wat? Kijk dan het filmpje voor meer informatie!

Geïnteresseerd en wil je meer weten? Klik hier!

Over onze beroepsopleiding

Bij onze beroepsopleiding verdiep je je inhoudelijk en leer je een eigen visie ontwikkelen. Dit doen we door een programma aan te bieden dat steunt op vier pijlers: de theoretische, technische, artistieke en professionele context. Lijkt dat jou wat? Kijk dan het filmpje voor meer informatie!

Geïnteresseerd en wil je meer weten? Klik hier!

Waar zitten jullie? | Rondleiding

Ben je benieuwd hoe ons gebouw eruit ziet? Bekijk hierboven een kleine rondleiding van onze academie!

Ons adres is Groningerstraatweg 354, Leeuwarden

ons aanbod | ik wil leren tekenen, ik wil leren schilderen

Ik wil leren tekenen!

“Ik wil leren tekenen, maar ik kan niet tekenen.” Deze kip-en-ei-kwestie weerhoudt veel mensen om te starten met tekenen. Terwijl juist het starten, het dóen, zo belangrijk is. Laat ons je over die drempel helpen met tekenles voor beginners en gevorderden. Lijkt dat jou wat? Kijk dan het filmpje voor meer informatie!

Geïnteresseerd en wil je meer weten? Klik hier!

Ik wil leren schilderen!

Behoefte om soms even helemaal te ontsnappen aan de waan van de dag? Dan raden we je aan om te leren schilderen. Schilderen ontwikkelt namelijk je creativiteit en werkt zeer ontspannend. Dat kan een portret, een landschap, een persoon, maar natuurlijk ook iets abstracts zijn.. Lijkt dat jou wat? Kijk dan het filmpje voor meer informatie!

Geïnteresseerd en wil je meer weten? Klik hier!

mini-workshops | ik wil geïnspireerd raken om iets te maken

Wil jij onze academie nog meer ervaren en geïnspireerd raken om iets te maken? Wij hebben onze mini-workshops zo vormgegeven zodat je met minimale materialen ook thuis aan de slag kan gaan!

Hoe leuk zou het dan ook zijn om dit werk dan te bespreken? Maak een foto van je werk en stuur het op in onze email: info@kafrl.nl, of deel je werk online met #kunstacademiefriesland, dan krijg je opbouwende feedback terug!

Voor de alle workshops die wij aanbieden hebben we een korte opsomming gemaakt van onze materialen. (Je hoeft niet alle mini-workshops uit te voeren, dus zal je deze materialen niet allemaal nodig hebben.)

Papier, lijm, potlood, schaar, oude kranten/tijdschriften, verf of inkt, kartonnen doos, eventueel stanleymesje met snij mat, krijt of houtskool (zwart of bruin), (kneed) gum, (schilders) tape, fineliner. Bij elke workshop wordt er beschreven wat de benodigde materialen zijn.

Ben jij benieuwd wat andere deelnemers hebben gemaakt of wat studenten of cursisten hier op onze Academie maken?

Met #kunstacademiefriesland op instagram / facebook zie een leuk overzicht van deze werken, en we zouden het erg leuk vinden als jij je werk ook zal delen via jouw social media!

Een persoonlijk gesprek of algemene vragen? wij helpen graag!

Neem contact met ons op!

Een persoonlijk gesprek of algemene vragen? Wij helpen graag!

Heb jij algemene vragen over onze academie en je komt er niet uit? Of wil je graag een persoonlijk gesprek met een professional? Of wil je meer inzicht krijgen of je eventueel de voor- of beroepsopleiding wilt doen of aansluitende cursussen kunt volgen om verder te komen?

Afspraak maken? Bel ons 058 2136542 of vul dit formulier in!

(Loading)

Contact

Kunstacademie Friesland
Groningerstraatweg 354

8924 JH Leeuwarden

(routeplanner: Elzenstraat, straat uitrijden)

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen op
058 213 6542

Mailen kan 24/7 naar info@kafrl.nl
Wij streven er naar elke mail binnen 48u te beantwoorden

Loading...