Zomerprogramma Kunstacademie Friesland 2021

Zomer kunstlessen op bijzondere (buiten)locaties in Friesland!

Deze zomer staat jouw atelier buiten in Friesland!

Met veel plezier teken of schilder je al een tijdje, maar je bent toe aan de volgende stap: je wil meer. Meer kennis, meer vaardigheden en meer contact met gelijkgestemden, oftewel: je wil meer met kunst bezig zijn!

Een complete opleiding volgen of lessen waar je een jaar lang aan vast zit, dat is niet nodig. Voor een schappelijke prijs kun je namelijk in de zomer vanaf 1 juni t/m 31 augustus diverse kunstlessen bij Kunstacademie Friesland. Je krijgt les op bijzondere (buiten)locaties, gekozen naar techniek en landschap. Van tot Gaasterland tot Haarlo, van Kubaard tot Hurdegaryp. Leer buiten (plein air) schilderen, volg een verdiepingsweek of schilderweek!

Ook wanneer je als beginner wilt ontdekken of kunst maken iets voor je is, is het zomerprogramma uitermate geschikt! Het zomerprogramma bestaat uit een selectie kunstlessen waarmee je in korte tijd grote stappen zet. Kies één of meerdere lessen en geniet van een creatieve zomer!

In het programma kun je kiezen uit éénmalige workshop, een weekend of juist een hele week, afhankelijk van je plannen, deze zomer! Bekijk via de zomer agenda op welke data, welke kunstlessen worden gegeven.

Bekijken en inschrijven
Bekijk het aanbod van het zomerprogramma op deze pagina en klik op de cursus die jouw interesse wekt! Inschrijven voor een cursus kan online, via de mail of telefonisch. Liever een overzicht om doorheen te bladeren? Download dan de zomerprogramma gids waarin alle workshops en locaties beschreven staan. Wil je liever een ‘echte’ papieren versie, vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

Volledig Coronaproof
Uiteraard wordt bij alle lessen rekening gehouden met de Corona voorschriften zoals die gelden vanuit het RIVM, GGZ Friesland en Rijksoverheid.

Geniet van de zomer, terwijl je jezelf ontwikkelt!

Één of meerdere workshops volgen:

✅  Bijzondere (buiten)locaties
✅  Voor beginners en gevorderden
✅  Dag(deel), weekend of meerdere dagen
✅  Professionele docenten
✅  Maak grote stappen in korte tijd

Zomerprogramma Kunstacademie Friesland 2021

Een greep uit ons zomerprogramma:

Ontdek het complete aanbod zomerprogramma 2021

Bekijk het totale aanbod van het zomerprogramma en filter naar wens op interesse, docent en tijdsduur.

Loading

Meer informatie Zomerprogramma 2021

Heb je een vraag en wil je meer informatie over het zomerprogramma? Of wil je wellicht de ‘papieren’ versie van de brochure aanvragen met alle workshops en locaties op een rij? Vul dan onderstaand formulier in.