OOSTERS PENSEEL SCHILDEREN

Groepsaanbod: OOSTERS PENSEELSCHILDEREN

De oosterse penseeltechniek is gebaseerd op oude tradities waarbij houding, de snelheid en het juist hanteren van het penseel centraal staan. Krijg meer grip op de samenwerking tussen verf en penseel. Een leerzame workshop waarbij je je bewust wordt van de eenvoud, kracht en schoonheid van de penseelstreek. Je leert werken met bamboepenseel en inkt. Door een nieuwe houding leer je deze penseeltechniek. Je leert kijken naar de essentie van een onderwerp, zodat je het allerbelangrijkste leert te schilderen. In spannende composities leer je balans te vinden en de witruimtes in je werk te plaatsen. Naast het werken met inkt, leer je ook met gewassen inkt te werken, zodat je nuances krijgt van zwart naar grijzen. Na de workshop heb je een mooie stapel inkttekeningen en ga je met een gefocust gevoel naar huis.

Leeraspecten en focus: concentreren, oefenen, iets nieuws leren,  mooie inktschilderingen maken, back tot the basics, essentie weergeven

JE LEERT GOED TE KIJKEN EN KRACHTIGE EN SOMS TERE STREKEN TE ZETTEN MET HET PENSEEL.


Wil je meer weten over dit aanbod, even overleggen of wil je wat weten, dan kun je bellen (0582136542) of mailen, vul dan je gegevens in: