Schrijf een review!

Lees hier onze reviews

“Het was een heerlijke workshop. In de middag werden we helemaal ZEN iedereen was zo verdiept en stil aan het werk, ik geniet daar zo van”. (over de workshop techniek en concept in papier)  

Jikke Julieth Schor

In 2018 begon ik met tekenen door de workshop Zomerschetsopdracht te doen. Elke week een opdrachtje van Doet Boersma, heerlijk.

Riekje Hamering

“Ik werd uitgedaagd om steeds weer verder te gaan en uit mijn comfortzone te komen. Ik kreeg begeleiding om de ogen te openen in mijn werk, het van de andere kant te onderzoeken én de grens op te zoeken”.

Fokke Veurman, afgestudeerd

“Dank voor het mooie gesprek dat we hadden, het heeft me geholpen het een en ander helder te krijgen.”

Femke Kramer

“De vakken materiaaliconografie en autobiografisch werken hebben mij sterker en zekerder gemaakt als kunstenaar. Ik heb mezelf hierdoor beter kunnen ontwikkelen.”

Wietske Rypkema, afgestudeerd

En niet alleen deze tutorial is tof. Tijd voor mensen om uit de dagelijkse sleur te komen. Nu is het de tijd om bij je zelf je creativiteit te ontdekken. Doe eens gek en doe mee of volg eens een workshop. Succes verzekerd. Verbaas je omgeving. En verbaas jezelf.

Anemone Willemse

Diep respect voor de initiatiefnemers. Prachtige, professionele website ! Uitgebreid pakket aan mogelijkheden zowel voor de professional als amateur kunstenaar wat betreft opleidingen en workshops. Ik blijf het volgen.

Marian Asselman

“Fantastisch en wat een doorzettingsvermogen. Ik start over 2 weken met de vooropleiding van de Kunstacademie. Jullie hebben mij ook geïnspireerd. Ben benieuwd.”

Francien Nagel

Ze werken met veel verschillende materialen, elk een ander resultaat, super! Onder andere wordt olieverf, acrylverf gebruikt, krijt, olie krijt, potlood, houtskool en inkten komen aan de orde. En dan nog steen, klei, hout en zo meer.  Je krijgt les van professionals die je met kennis van zaken op mogelijkheden en kansen wijzen.

Sjoukje Boersma

Bravo Kunstacademie Friesland! Jullie gaan steeds verder, en staan nooit stil. Op basis van bikkels van diverse soort en aard krijgt de kunstacademie Friesland een basis die staat!

Peter de Boer

Het modeltekenen was echt heel erg leuk en leerzaam om te doen. Ik zal het zeker aanraden bij andere vrienden!

Nicole Boerema- van Overbeek

Ben geweest….. zo fijn om te ervaren wat er allemaal mogelijk is en wat ze hier allemaal aanbieden. Er is genoeg om uit te kiezen met professionele begeleiding!

Marja Yamaya