Schrijf een review!

Lees hier onze reviews

En niet alleen deze tutorial is tof. Tijd voor mensen om uit de dagelijkse sleur te komen. Nu is het de tijd om bij je zelf je creativiteit te ontdekken. Doe eens gek en doe mee of volg eens een workshop. Succes verzekerd. Verbaas je omgeving. En verbaas jezelf.

Anemone Willemse

Diep respect voor de initiatiefnemers. Prachtige, professionele website ! Uitgebreid pakket aan mogelijkheden zowel voor de professional als amateur kunstenaar wat betreft opleidingen en workshops. Ik blijf het volgen.

Marian Asselman

“Fantastisch en wat een doorzettingsvermogen. Ik start over 2 weken met de vooropleiding van de Kunstacademie. Jullie hebben mij ook geïnspireerd. Ben benieuwd.”

Francien Nagel

Ze werken met veel verschillende materialen, elk een ander resultaat, super! Onder andere wordt olieverf, acrylverf gebruikt, krijt, olie krijt, potlood, houtskool en inkten komen aan de orde. En dan nog steen, klei, hout en zo meer.  Je krijgt les van professionals die je met kennis van zaken op mogelijkheden en kansen wijzen.

Sjoukje Boersma

Bravo Kunstacademie Friesland! Jullie gaan steeds verder, en staan nooit stil. Op basis van bikkels van diverse soort en aard krijgt de kunstacademie Friesland een basis die staat!

Peter de Boer

Het modeltekenen was echt heel erg leuk en leerzaam om te doen. Ik zal het zeker aanraden bij andere vrienden!

Nicole Boerema- van Overbeek

Ben geweest….. zo fijn om te ervaren wat er allemaal mogelijk is en wat ze hier allemaal aanbieden. Er is genoeg om uit te kiezen met professionele begeleiding!

Marja Yamaya