Meld je aan voor de digitale open dagen op 24 en 25 april 2021! We hebben een super leuk digitaal programma samen gesteld. Vol met mini workshops als modeltekenen, collage landschappen maken, stempeltechnieken beoefenen, werken met 3D objecten en een leuke introductie van onze wel bekende tekenwandeltocht! Ook kun je informatieve video’s bekijken over ons aanbod en geven we voorlichting over onze voor- en beroepsopleiding, en kunnen we jou verder helpen om inzicht te geven om aansluitende cursussen bij  ons te volgen.

Je kunt je ook opgeven voor een online ontmoeting. Dit is een leuke samenkomst van meerdere creatievelingen die zich ook gewaagd hebben om mee te doen aan de mini-workshops en dit graag willen delen en bespreken! Nu al enthousiast? Meld je dan nu aan ! Neem een kijkje in onze academie met de virtuele rondleiding en bespreek je resultaten met elkaar. Wij zitten er klaar voor!

Wil je meer advies op maat? Dat kan!

Je kunt bij onze portfolio peek je eigen werk  laten zien en advies krijgen, opbouwende kritiek van onze professionals over jouw portfolio!

Voor ieder wat! Want dat is waar wij ook voor staan: Kunstonderwijs voor iedereen!

Loading...