Kunstacademie Friesland | Kunstonderwijs voor iedereen!

Meld je aan voor onze Digitale Open Dagen

Op zaterdag 24 en zondag 25 april

We hebben een ontzettend leuk digitaal programma opgesteld wat op 24 en 25 april online komt! Ben jij geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Dan kun je je opgeven onderaan het formulier en zullen wij jou een seintje geven over de Digitale Open Dagen!

Op zaterdag 24 en zondag 25 april kun jij met Kunstacademie Friesland digitaal kennismaken, nu het ‘niet echt kan in het echt’.

Deze digitale kennismaking is een verzamelplek van informatieve en interessante video’s en foto’s die speciaal gericht zijn op alle vragen die jij hebt over onze Academie!

Je leert de (les)programma’s en de Kunstacademie kennen en je kunt bijvoorbeeld lekker creatief meedoen aan onze gratis mini-workshops.

Wil jij daarna nog meer weten? Dan kun je een plekje reserveren voor een digitale ontmoeting op Teams! We kunnen eventueel je eigen werk bespreken (portfolio peek), de opdrachten van onze mini-workshops, of andere vragen die je hebt beantwoorden! We zien er naar uit, tot dan!

Of wil je liever een persoonlijk gesprek om te onderzoeken of jouw wensen op beeldend gebied overeenkomen? De Kunstacademie Friesland heeft veel aanbod op gebied van workshops, cursussen, de Vooropleiding of de Beroepsopleiding voor Autonome Beeldende Kunst!

We zitten voor je klaar. Tot ziens!

Inschrijven voor Digitale Open Dagen

Waar wil jij aan deelnemen? *

Waarom een portfolio peek of een online ontmoeting?

Wat is een portfolio peek en waarom zou ik deelnemen?

Je kunt je eigen werk bespreken met een professional die jou verder kan helpen en jou opbouwende kritiek kan geven. Verder kan het je inzicht geven of je eventueel de voor- of beroepsopleiding wilt doen of aansluitende cursussen kunt volgen om verder te komen.

Waarom online ontmoeten via Teams?

Dit is een leuke samenkomst van meerdere creatievelingen die zich hebben gewaagd om de mini-workshops uit te voeren en dit graag willen delen en bespreken.

We zitten voor je klaar. Tot ziens!

Teams downloaden
Heb je nog geen Teams? Je kunt hier downloaden.

Dringende vragen of direct contact?

Via Teams kun je algemene vragen stellen en evt daarna een persoonlijk gesprek plannen. Of bel direct voor een persoonlijk gesprek: 058-2136542.

Je kunt ons ook bereiken via de mail: info@kafrl.nl of via ons telefoonnummer: 0582136542.

Naar boven