Art Upgrade

Verdiep je beeldend proces met 5 docenten door 5 verschillende invalshoeken.

JE KUNT OP DIT MOMENT NOG INSTROMEN. OPGAVE? BEL: 0582136542

De cursus is al gestart maar je kunt nog instromen. Neem voor vragen hierover contact op met de administratie.

Wat leer je?

In deze module wordt je visie verdiept en genuanceerd. Je laat via je kunst je eigenheid zien en je leert in de intervisie-lessen hier meer zicht op te krijgen. De module is inhoudelijk, filosofisch, ervaringsgericht en uitnodigend. Je maakt en presenteert eigen werk in een zelfgekozen vorm. Van performance tot film, van schilderij tot installatie. 

Materialen/techniek/hoe?

We starten elk blok met een thema-introductie. De deelnemers geven hun eigen verwachtingen weer, door uit de kunstwereld werk mee te nemen, en eventueel eigen werk, ter introductie van het thema. Na 3 proceslessen volgt een presentatie. Tussen de blokken door is intervisie. Materialen, technieken, formaten: Eigen proces, eigen keuze. 

Thema’s: Bewogen – beweging / ‘Good artists copy, great artists steal’ / Symboliek / Stilte / Transformatie

Voor wie?

De cursist is gevorderd in de opleiding of heeft al een eigen beroepspraktijk als beeldend kunstenaar. Ook studenten uit het afstudeerjaar zijn welkom. De cursist kan zelfstandig in een eigen gekozen materiaal en techniek tot beelden komen. De cursist is in staat het eigen groeiproces te continueren door de thema’s heen. Het is niet geschikt voor beginners.

 

 

Art Upgrade en de beroepsopleiding

Je kunt deze module volgen als losse cursus of als onderdeel van de beroepsopleiding. Binnen de beroepsopleiding is deze module 36 punten waard in de volgende deelfases: Fase 1 Keuzeruimte, Fase 2 Keuzeruimte, Fase 3 Keuzeruimte.

Wil je ook eens een workshop volgen? Dat kan! Bekijk aanbod

Loading...