Art Upgrade

Sorry, op dit moment hebben we geen beschikbaar aanbod voor Art Upgrade.

De laatste les van een cursus uit deze module was op 2023-04-11.

Terug

Verdiep je beeldend proces met 5 docenten door 5 verschillende invalshoeken.

Wat leer je?

In deze module wordt je visie verdiept en genuanceerd. Je laat via je kunst je eigenheid zien en je leert in de intervisie-lessen hier meer zicht op te krijgen. De module is inhoudelijk, filosofisch, ervaringsgericht en uitnodigend. Je maakt en presenteert eigen werk in een zelfgekozen vorm. Van performance tot film, van schilderij tot installatie. 

Materialen/techniek/hoe?

We starten elk blok met een thema-introductie. De deelnemers geven hun eigen verwachtingen weer, door uit de kunstwereld werk mee te nemen, en eventueel eigen werk, ter introductie van het thema. Na 3 proceslessen volgt een presentatie. Tussen de blokken door is intervisie. Materialen, technieken, formaten: Eigen proces, eigen keuze. 

Thema’s: Bewogen – beweging / ‘Good artists copy, great artists steal’ / Symboliek / Stilte / Transformatie

Voor wie?

De cursist is gevorderd in de opleiding of heeft al een eigen beroepspraktijk als beeldend kunstenaar. Ook studenten uit het afstudeerjaar zijn welkom. De cursist kan zelfstandig in een eigen gekozen materiaal en techniek tot beelden komen. De cursist is in staat het eigen groeiproces te continueren door de thema’s heen. Het is niet geschikt voor beginners.

 

 

De inschrijfdatum is al verstreken, maar u kunt wel inschrijven voor de wachtlijst. Wij nemen dan contact met u op als er een plek beschikbaar is.

Gerelateerde modules:


Docenten


Vakopleiding

Deze module is 54 studiepunten waard in de volgende fasen:

  • Fase 1 Keuzeruimte
  • Fase 2 Keuzeruimte
  • Fase 3 Keuzeruimte