[laatste update 13-07-21]

Voor lessen zijn we geopend volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wijzigingen ?

We houden alle informatie en ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen hierbij nauwgezet de adviezen en aanbevelingen van de Rijksoverheid, het RIVM en GGD Friesland op. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, waardoor we genoodzaakt zijn ons beleid te moeten aanpassen, dan zullen we dat op deze pagina en via een Canvas-bericht aan al onze deelnemers en studenten communiceren.

Verder naar de FAQ voor studenten van KAF >


[laatste update 19-5- 2021]

Mondkapjes verplicht

Sinds 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje verplicht in alle openbare en overdekte ruimten, in het onderwijs, het openbaar vervoer en bij contactberoepen. Dit geldt dus ook voor de binnenruimtes van Kunstacademie Friesland. We verwachten van onze studenten, cursisten en medewerkers (en eventuele bezoekers) ouder dan 12 jaar dat zij zich m.i.v. 1 december tijdens verplaatsingen in ons gebouw houden aan de verplichting een mondkapje te dragen. Het gaat dus om het dragen ervan bij binnenkomst, tijdens verplaatsingen, toiletbezoek, in pauzes en bij vertrek. Zodra je zit, bijvoorbeeld tijdens de les of in de kantine, kan het mondkapje weer af.

Uiteraard blijft nu ook weer gelden dat wij ook de eerder vastgestelde maatregelen aanhouden. Bijvoorbeeld de 1,5 meter afstand onderling bij personen vanaf 18 jr. We rekenen erop dat iedereen in ons gebouw zich aan de geldende maatregelen houdt, zodat we samen bijdragen aan het terugdringen van het coronavirus en op een zo veilig mogelijke manier onderwijs kunnen blijven volgen en verzorgen.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of onze deeltijd vakopleiding wat voor je is?

Vraag hier je gratis advies gesprek aan.

Modulaire Beroepsopleiding

Stel de vakopleiding samen uit diverse modules en studeer op je eigen tempo.

Klik hier als je alles wil weten over modulair studeren.