[laatste update 14-01-2022]

Voor lessen zijn we geopend volgens de richtlijnen van het RIVM:

QR code, 1,5 m afstand, mondkapjes en handhygiëne verplicht

We houden alle informatie en ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen hierbij nauwgezet de adviezen en aanbevelingen van de Rijksoverheid, het RIVM en GGD Friesland op. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, waardoor we genoodzaakt zijn ons beleid te moeten aanpassen, dan zullen we dat op deze pagina en via een Canvas-bericht aan al onze deelnemers en studenten communiceren.

Bij binnenkomst scannen we de qr code van alle deelnmers boven 18 jaar. We dragen we een mondkapje in alle ruimtes. Op de werkplek aangekomen mag deze af. We blijven op 1,5 m afstand van elkaar en houden een goede handhygiëne.

Verder naar de FAQ voor studenten van KAF >


[laatste update 14-1- 2022]

QR code, 1,5 m afstand, mondkapjes en handhygiëne verplicht

Bij binnenkomst zijn we verplicht om de qr code te scannen van deelnemers ouder dan 18 jaar. In binnenruimtes van Kunstacademie Friesland dragen we een mondkapje.. We verwachten van onze studenten, cursisten en medewerkers (en eventuele bezoekers) ouder dan 12 jaar dat zij zich tijdens verplaatsingen in ons gebouw houden aan de verplichting een mondkapje te dragen. Het gaat dus om het dragen ervan bij binnenkomst, tijdens verplaatsingen, toiletbezoek, in pauzes en bij vertrek. Zodra je zit, bijvoorbeeld tijdens de les of in de kantine, kan het mondkapje weer af.

Uiteraard blijft nu ook weer gelden dat wij ook de eerder vastgestelde maatregelen aanhouden. Bijvoorbeeld de 1,5 meter afstand onderling bij personen vanaf 18 jr. We rekenen erop dat iedereen in ons gebouw zich aan de geldende maatregelen houdt, zodat we samen bijdragen aan het terugdringen van het coronavirus en op een zo veilig mogelijke manier onderwijs kunnen blijven volgen en verzorgen.

Loading...