Een vertrouwd gezicht verlaat de academie, Annette Westra onze administratieve medewerkster is vandaag voor het laatst op de academie. Na drie jaar inzet is het nu tijd om nieuwe paden te betreden. We wensen Annette veel plezier en gezondheid toe in haar nieuwe avonturen.

Stagiaire Sofie Stuve neemt deze week ook afscheid, het is nu het eind van haar stage periode en start van haar examen periode.

“Ik loop sinds november stage bij de kunstacademie, ik heb in het afgelopen half jaar veel geleerd en ontdekt over zowel het werken in een team als op persoonlijk vlak. Ik heb de open dagen georganiseerd voor mijn examinering die nu digitaal worden afgelegd en heb mij verder gefocust op de sociale media. Ik heb erg genoten van het onderdeel zijn van een team en vond het ook erg leuk om in contact te komen met alle deelnemers van cursussen en docenten. Kunstacademie Friesland bedankt!’’

Loading...