“Zwanenkring in Wessinghuizen”

Het zou mij een groot genoegen doen als je / jullie op zondag 27 maart met mij de voltooiing van mijn, waarschijnlijk laatste, landschapswerk “Zwanenkring in Wessinghuizen” wilt/ willen komen vieren.

De bijeenkomst begint in galerie Artphy in Wessinghuizen en is ’s middags tussen 15.00 en 18.00 uur. Je bent welkom op het adres: Kempkebosweg 2, 9591VG Onstwedde

Over de beelden

De zwanenbeelden zijn uit markante zwerfkeien gemaakt. Die keien zijn op diverse plaatsen in het Groningse landschap gevonden. Na omzwervingen zijn ze in Wessinghuizen voor het eerst samengekomen.

Midden in het veld is een poel, een natuurlijk niervormig bekken. Het centrale element in de poel is een basaltzuil met daarop een prachtige glanzende obsidiaan bol. 

Over Derk den Boer

Mijn werk als professioneel kunstenaar begon in 1999 toen ik ervoor koos om het beeldhouwen op de eerste plek in mijn leven te plaatsen en dat voltijds en in volle vaart te gaan uitoefenen. Daarvoor was ik eigenlijk ook al een bevlogen beeldhouwer, maar het was nog niet daadwerkelijk mijn professie. In de afgelopen 21 jaar heb ik een boeiende tocht gemaakt langs verschillende hoofdthema’s in mijn werk en ik werkte met heel verschillende materialen. 

website: www.derkdenboer.nl 

mailadres:derkdenboer@zonnet.nl 

Loading...