Zomerprogramma 2020

Met veel plezier teken of schilder je al een tijdje, maar je bent toe aan de volgende stap: je wil meer. Meer kennis, meer vaardigheden en meer contact met gelijkgestemden, oftewel: je wil meer met kunst bezig zijn. Een complete opleiding volgen of lessen waar je een jaar lang aan vast zit, dat is niet nodig. Voor een schappelijke prijs kun je namelijk in de zomer workshops van Kunstacademie Friesland volgen. Het zomerprogramma bestaat uit een selectie workshops waarmee je in korte tijd grote stappen zet. Kies één of meerdere workshops en krijg les op bijzondere (buiten)locaties.

Dat is dus genieten van de zomer, terwijl je jezelf ontwikkelt!

Één of meerdere workshops volgen:

Aanbod zomerprogramma 2020

Bekijken en inschrijven
Bekijk de workshops van het zomerprogramma en filter naar wens op interesse, docent en tijdsduur. Of download de zomerprogramma gids waarin alle workshops en locaties beschreven staan. Inschrijven kan online of telefonisch.

Loading

Meer informatie Zomerprogramma
Heb je een vraag en wil je meer informatie over het zomerprogramma? Of wil je wellicht de zomerprogrammagids aanvragen met alle workshops en locaties op een rij? Vul dan onderstaand formulier in.