Update verbouwing, 27 november 2019

Gepubliceerd op 27 november 2019

Hierboven: De 4e week. De vloeren van de 2 ateliers vóór zijn geëgaliseerd en zijn ondertussen afgedekt met een “stucloper”. Dat zorgt ervoor dat de vloer tijdens de vervolgwerkzaamheden niet beschadigd raken. De wanden zijn voorbewerkt voor het schilderen. Zie je links het grote “gat” in de wand? Daar komt een schuifdeur.

Dit is nog lang niet zo ver, maar de contouren worden zichtbaar van het MODEL ATELIER.
Hierboven: Haha! Níet te geloven, maar dit is de kantine. Links achter de Kliko, komt een keukenblok te staan waarop het koffiezetapparaat.
De nieuwe wanden worden lekker geïsoleerd. 
Stillevens overal! Inspirerend! Dit is het stilleven door Chris Bouwhuis gemaakt: de vloerenmaker.

Nu is het ineens écht! We gaan verhuizen, iedereen weet het nu.

Hier gaan we naar toe: 
Linkerdeur = toegang naar de Kunstacademie. 
Rechts is voor Kraamzorg bovenverdieping.

Geplaatst in Geen categorie