Open dagen zaterdag 5 en zondag 6 september 2020

Kom zaterdag 5 of zondag 6 september tussen 11.00 en 16.30 uur sfeerproeven, doe mee met verschillende mini-workshops en ontdek ons programma.

Of je nu beeldend kunstenaar wilt worden, wilt ontdekken of het maken van kunst iets voor jou is of je in één specifiek onderwerp wilt ontwikkelen: wij hebben voor iedereen een passende lesprogramma!

Om de drukte te spreiden werken wij op beide dagen met inschrijven per tijdslot. Op deze manier krijg je niet alleen alle ruimte en aandacht, maar kunnen we ook de RIVM voorschriften volgen en de 1,5 meter respecteren.

Ervaren en sfeerproeven! Tijdens onze open dagen zijn verschillende docenten en studenten aanwezig, zodat je niet alleen kunt zien wat je kunt doen, maar het ook meteen kunt ervaren. In de verschillende mini-workshops kun je modeltekenen, schilderen, een 3D techniek én natuurlijk al je vragen stellen.

Vakopleiding of Vooropleiding? Gedurende de dag hebben werken we met een tijdslot per uur. Binnen dat uur heb je de mogelijkheid om naar een voorlichting over onze deeltijd beroepsopleiding Autonoom Beeldend Kunstenaar te gaan. Vind je de stap naar een beroepsopleiding nog net wat te groot? Ook over de vooropleiding – een opstapje richting de vakopleiding – vertellen we je graag meer! Ook wordt er voorlichting gegeven over workshops en cursussen. Dus: voor elk is het interessant omdat je ook miniworkshops kunt volgen van verschillende docenten en vakken.

Verhinderd op 5 en 6 september? Onze opleidingscoördinator is ook op andere momenten bereikbaar voor het beantwoorden van je vragen. Je kunt haar mailen via n.knap@kafrl.nl of bel 058 2136542 Over vakken en workshops kun je mailen met Doet Boersma, directeur: d.boersma@kafrl.nl of bellen 058 2136542

Loading...