Open Middag – Junior Art Academy| Zondag 9 juni 2024 | 13:00 – 16:00 uur

Teken of schilder je veel? Ben je altijd creatief bezig? Denk je vaak net even anders dan anderen? Of ben je al een tijdje bezig en wil je echt verder komen? Dan is de Junior Art Academy echt iets voor jou! Maak op zondag 9 juni & zaterdag 14 september 2024 alvast kennis met de Academy tijdens de Open Middag van 13:00 – 16:00 uur!

(Let op: op 9 juni is de open dag op de Kunstacademie en op 14 sept is de open dag in de binnenstad: volg bericht op de website!)

Wat is de Junior Art Academy?

De Junior Art Academy is speciaal voor jongeren die graag hun creativiteit willen verbreden. We hebben een breed aanbod lessen en activiteiten ontwikkeld waarin je die creativiteit veder kunt onderzoeken!

De Academy is opgedeeld in 2 leeftijdscategorieën: 8-12 jaar en 13-16 jaar, zodat je bij leeftijdsgenoten samen de lessen of activiteiten kunt volgen. Elke zaterdagmorgen (8-12 jaar) en zaterdagmiddag (13-16 jaar) vanaf september. Meer weten? Klik dan hier.

Open Middag

Denk je nou ‘dit is misschien wel wat voor mij…’ , kom dan langs tijdens onze Open Middag! Kom kijken, praat mee en doe mee! Zo kom je er alvast achter wat je van de Junior Art Academy kunt verwachten en kun je onze ateliers bekijken! Aanmelden is niet nodig, je mag langskomen tussen 13:00 – 16:00 uur (vrije inloop).

Wat houdt de Open Middag in?

Nieuwsgierig naar de Junior Art Academy? Ontdek met een open middag of het iets voor jou is!

– middag vol creativiteit
– ontmoet onze docenten
– neem een kijkje in de ateliers
– stel al je vragen

Aanmelden is niet nodig. Vrije inloop tussen 13:00 en 16:00 uur. (Zaterdag 9 juni & zaterdag 14 september 2024 Let op: op 9 juni is de open dag op de Kunstacademie en op 14 sept is de open dag in de binnenstad: volg bericht op de website!)

Open dagen Junior Art Academy

Zondag 9 juni 2024
Zaterdag 14 september 2024

De open dag op 14 september is in de binnenstad: check onze site om te weten waar we zijn!

Junior Art Academy

Voor jonge kunstenaars in de dop! 8 – 12 jaar & 13 – 16 jaar

In september starten de lessen van de Junior Art Academy óf je kunt je aanmelden voor de Junior Art Kunstweek! Waarom meedoen?

– ochtend / middag vol creativiteit
– experimenteren met materialen, technieken
– ontdek waar je goed in bent / leuk vindt
– creatief bezig zijn met leeftijdsgenoten
– ontwikkel creativiteit en kijk op kunst
– 24 lessen, vanaf 16 september

Meer weten? Lees hier alles over de Junior Art Academy.

Heb je een dringende vraag? Bel ons dan op 058 213 6542, of anders zet je vraag in het contact formulier neer!

(Loading)

Waar wij te vinden zijn

Gooi je ons adres even in Google Maps? Groningerstraatweg 354 in Leeuwarden. De weg naar ons gebouw kan namelijk een beetje lastig te vinden zijn.

Binnenkort in Junior Art Academy

██████████████

Bekijk *

██████████████

Bekijk *

██████████████

Bekijk

Meer weten?

Wat is Junior Art Academy?

Junior Art Academy is specifiek gericht op jongere die graag hun creativiteit willen verbreden waar je met lessen en activiteiten dit verder kunt onderzoeken! We hebben dit aanbod opgedeeld in 2 leeftijdscategorieën: van 8-12 jaar en 13-16 jaar, zodat je bij leeftijdsgenoten samen de lessen of activiteiten gaat volgen!

Wat ga je doen en leren?

Je gaat je eigen creativiteit onderzoeken en wordt uitgedaagd door veel te experimenteren! Bijvoorbeeld aan de hand van leuke opdrachten, zoals bijvoorbeeld lichtprojecties en vreemde ‘beeldhouwwerken’.

Het plezier in het maken vinden we heel belangrijk, maar we leren je ook hoe je naar kunst kunt kijken. Daarom kijken we niet alleen naar werk van bekende kunstenaars, maar ook naar het werk dat tijdens de lessen gemaakt wordt.

Hoe zien deze lessen eruit?

De modules duren 24 weken en zijn opgedeeld in blokjes van 6 lessen. In deze blokjes werk je steeds weer met nieuwe thema’s en technieken.

Door wie worden deze lessen gegeven?

De lessen worden gegeven door een docent die zelf ook kunstenaar is. Zo ervaar je hoe een kunstenaar geïnspireerd raakt, denkt, werkt en onderzoekt. En dát werkt aanstekelijk!

Loading...