Wat leuk dat je interesse hebt om kennis te maken met ons! Op onze open dag wordt je creatief geprikkeld met mini-workshops en interessante informatie over o.a ons aanbod en onze Deeltijd Beroepsopleiding Autonoom Beeldend Kunstenaar studie te volgen.

Voorlichting

Ben je veel bezig met het maken van kunst? En wil je meer inhoud en verdieping? Weet je niet precies wat je wilt doen of wat geschikt voor je is? Volg de informatiebijeenkomst (elk uur) en ontdek wat de Beroepsopleiding of de Vooropleiding inhoudt en wat voor overige cursussen of workshops je kunt volgen!

Of doe een persoonlijke portfolio peekNa dit gesprek, waarin je wat werk laat zien, weet je of de Vakopleiding of welke cursus/workshop aansluit bij je wensen en verwachtingen.

Proefles

Ervaar zelf hoe een les van de Beroepsopleiding eruit ziet. Ga samen aan de slag met een docent, leer procesmatig te werken (het belangrijkste vak van de kunstacademie) en ontdek of het wat voor jou is!

Studenten aan de slag

Op deze open dag zijn een aantal studenten aan het werk. Zij laten hun werkboeken zien, waarin je kunt zien hoe zij beeldend onderzoek gedaan hebben tijdens hun studie. Ook nemen ze kunstwerken mee. Ze vertellen hier graag over zodat jij een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van Kunstacvademie Friesland.

Je kunt deze huidige studenten vragen naar hun ervaringen als student, de studiedruk, over bepaalde vakken en hun algemene indruk.

Rondleiding

Gedurende de gehele dag is vrije inloop. Bekijk in alle rust de ateliers en proef de sfeer op Kunstacademie Friesland.

Daarnaast staan diverse studenten en docenten klaar om al je vragen omtrent de Beroepsopleiding te beantwoorden. Bekijk hun werk en vraag naar hun ervaringen.

 

Waar zitten jullie?

Ons adres is Groningerstraatweg 354, Leeuwarden

Op 14 september is de open dag in het HCL, Groenweg 1 in Leeuwarden.

Open dagenZaterdag 8 juni 2024
Zaterdag 14 september 2024

Op 8 juni is de open dag in de ateliers van de Kunstacademie, op 14 september is de open dag in de binnenstad in het HCL, Groeneweg 1, Leeuwarden.

Vrije inloop

Tussen 13.00 -16.00 uur ben je welkom om rond te kijken. Praat met studenten en docenten en stel al je vragen. Neem je werk mee voor een portfolio peek!

Wat is een Open Dag bij Kunstacademie Friesland?

Iedere deelnemer aan de Open Dag krijgt informatie over cursussen, workshops of de beroepsopleiding. Onze eigen professionele vakdocenten en huidige studenten zetten zich in waardoor je een goed beeld krijgt van de Kunstacademie Friesland!

Wil je liever een persoonlijk gesprek om te onderzoeken of jouw wensen op beeldend gebied overeenkomen? Reserveer jouw plekje met onze optie portfolio peek, dan plannen hiervoor een gesprek in! Tot dan!

Wat kun je tijdens de Open Dag verwachten?

Tussen 13:00 – 16:00 ben je van harte welkom op Kunstacademie Friesland in Leeuwarden.

(Op 14 september is de open dag in het HCL, Groeneweg 1 in Leeuwarden).

– Algemene voorlichting Beroepsopleiding
(elk uur)
– Maak kennis met studenten, hun werk en
ervaringen
– Doe mee met een proefles
– Doe mee met een portfolio peek
– Check de sfeer van Kunstacademie
Friesland en haar ateliers

“Ik werd uitgedaagd om steeds weer verder te gaan en uit mijn comfort-zone te komen. Ik kreeg begeleiding om de ogen te openen in mijn werk, het van de andere kant te onderzoeken én de grens op te zoeken”.

Fokke Veurman, afgestudeerd

Wat is een Portfolio Peek?

Neem je eigen werk mee tijdens de Open Dag en laat deze zien tijdens de Portfolio Peek. Samen met een docent van de Kunstacademie bespreek je jouw werk en visie hierin. Tijdens het gesprek geeft hij of zij je opbouwende feedback waar je verder mee aan de slag kunt om meer verdieping aan je werk te geven. Verder kan de Portfolio Peek jou inzicht geven of je eventueel de voor-of beroepsopleiding wilt volgen. Of eventueel aansluitende cursussen.

Kom je naar de Open Dag op zaterdag 10 juni? Neem je eigen werk mee voor een Portfolio Peek!

Vooropleiding

Voorafgaand aan de Beroepsopleiding is het ook mogelijk een vooropleiding te volgen. In 24 lessen maak je kennis met alle facetten van het beeldend kunstenaarschap! Na deze opleiding kun je direct doorstromen naar de Vakopleiding tot Beeldend Kunstenaar. Vraag ernaar tijdens de Open Dag!

Meer informatie Beroepsopleiding?

Wil je voorafgaand aan de Open Dag meer informatie over de deeltijdstudie? Of lukt het je niet om er bij te zijn? Bekijk dan deze opleidingspagina. Heb je vragen? Je kunt ons altijd bellen via 058 – 213 6542 of stuur een mail naar info@kafrl.nl.

Loading...