Nu in het spotlicht: Vierdejaars studenten!

Van 14 t/m 30 april zijn in de galerie van Nynke & Blom de beeldende werken te zien van de vierdejaars studenten van Kunstacademie Friesland in de expositie “Dwalen door Gorredijk”. U bent van harte welkom voor een kennismaking met de studenten en hun beeldende werk!

“Dwalen door Gorredijk” is het vertrekpunt in deze expositie. Het zijn beeldende werken met een eigen invulling en terug te voeren op Gorredijk. De geschiedenis, cultuur en geografie van Gorredijk spelen een rol in de kunstwerken en zijn gekoppeld aan een eigen thematische invulling. De expositie “Dwalen door Gorredijk” laat aan de hand van de beeldende werken zien hoe de studenten de verhouding met Gorredijk naar hun hand zetten. Met werk van Cora Bosch, Hannie van der Gijp, Jolande Drewel, Petra Zondervan en Wulfila Wallenburg

Tijdens de openingstijden is er een student aanwezig. Meer informatie kunt u vinden op de website van de galerie www.nynke-blom.nl.  U dient daar te reserveren en kunt meer informatie vinden over de actueel gehanteerde coronamaatregelen. Wij hanteren vooralsnog een maximum van twee bezoekers per uur.

Reserveren via www.nynke-blom.nl

Periode: 14 april t/m 30 april (dinsdag 27 april extra dag open vanwege koningsdag)

Geopende op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag van 13-17 uur

Galerie Nynke&Blom

Kerkewal 24

Loading...