Vooropleiding

Laat je inspireren door verschillende kunstenaar/docenten in verschillende technieken en thema’s

Wat leer je?

Deze module heeft een brede thematische insteek. Naast verschillende materialen en technieken, maak je kennis met de basis van een beeldend proces, waaronder onderzoek, uitwerking, reflectie en bijsturing.

Welke materialen/techniek/hoe?

Je werkt aan een portfolio d.m.v. opdrachten in verschillende technieken, zowel in het platte vlak als ruimtelijk. Er wordt les gegeven in thematische en technische blokken. Je leert onder anderen werken in het platte vlak, grafische technieken, fotografie, maar ook ruimtelijk te werken. 

Ook als je niet van plan bent onze beroepsopleiding te gaan doen, kun je deze vooropleiding volgen. Er is geen toelatingsgesprek nodig. Kijk voor meer informatie op onze site.

Als je module Vooropleiding Beeldend Kunstenaar  positief afgesloten hebt, ontvang je hiervoor een certificaat. Der certificaat biedt toegang tot de eerste fase van de Beroepsopleiding Beeldend Kunstenaar van Kunstacademie Friesland.

Voor wie?

Voor iedereen die wil onderzoeken welke mogelijkheden kunstonderwijs biedt. Laat je verrassen en inspireren. Geen voorkennis vereist.