Tekenen & Schilderen: De Carrousel

3 verschillende teken- en schilderdocenten laten jou met hun technieken en onderwerpen groeien in je eigen werk.

Wat leer je?

Elke docent bereidt technieken én een thema voor.  Of je werkt aan een eigen project en wordt daarin begeleid of je doet (deels) mee met de lessen die de docent voorstelt. De Carrousel zijn cursussen op verschillende dagdelen: dimo, diav, womo, woav, domo en vrijmo. Elk dagdeel heeft verschillende docenten (afhankelijk van beschikbaarheid van de docent). Doet Boersma geeft ongeveer 12 lessen en 2 andere docenten elk een blok van 6 lessen binnen een cursus.

Materialen/techniek/hoe?

De teken- en schildermaterialen die gekozen worden door de docent kunnen verschillend zijn. Je kunt ook andere materialen voorstellen, dat valt vaak goed te combineren.  Doet Boersma verzorgt de helft van de 24 lessen. Zij maakt altijd een voorstel voor de eerste lessen en maakt daarna een programma a.h.v. de voorstellen van de deelnemers. De andere docenten komen direct met een voorstel (waar je uiteraard ten allen tijde van af kunt wijken). De materialen waarmee gewerkt wordt zijn acrylverf, soms olieverf (je kunt olieverfopdrachten met acrylverf en andersom) en verschillende tekenmaterialen.

Voor wie?

Absolute beginners, voor ieder die geïnteresseerd is in schilderen en voor schilders die hun techniek willen verbeteren. 

 

 


Vakopleiding

Deze module is 48 studiepunten waard in de volgende fasen:

  • Fase 1 Keuzeruimte
  • Fase 2 Keuzeruimte
  • Fase 3 Keuzeruimte