Kaartje raak!

Stuur je weer een mooie kaart?

Sorry, deze module (Kaartje raak!) is niet beschikbaar. Bekijk ook deze inspirerende modules:

Gerelateerde modules:

De inschrijfdatum is al verstreken, maar u kunt wel inschrijven voor de wachtlijst. Wij nemen dan contact met u op als er een plek beschikbaar is.

Met een illustratie vertel je een verhaal in beeld.

Illustreer 5 kaarten naar aanleiding van korte opdrachten met verschillende materialen voor een leuke of troostrijke gebeurtenis zoals een verjaardag, de feestdagen, gewoon of omdat je om iemand geeft.

We laten elke kaart 10 keer drukken op A5 -formaat en je krijgt een mooie doos met deksel om ze in op te bergen.

We maken 5 afbeeldingen in opdracht op minimaal A4+ formaat (± 27 x 35 cm) met verschillende materialen. Je leert hoe je een groter origineel voor het drukwerk van een ansichtkaart maakt.

Jouw 5 ansichtkaarten op A5-formaat worden elk 10 keer gedrukt en van een laminaat-laag voorzien. Je hebt dan dus 50 grote ansichtkaarten in een mooi doosje.

Op de achterkant van de 5 ansichtkaarten komt de titel van het werk met je naam, een logo van de kunstacademie en de naam van de cursus.

Op bedrukt stickervel voor op de bovenkant van de doos, komen kleine afbeeldingen van de 5 ansichtkaarten of een van de kaarten met de naam van de cursus, logo van Kunstacademie en de namen van de maker en ontwerper.

De sticker plakken we op een mooi blanco doosje waar je de kaarten in kunt opbergen en bewaren.

Vind je het leuk om voor de feestdagen nog een paar mooie kaarten te maken om ze te laten afdrukken. Of wil je gewoon bijzondere zelfgemaakte kaarten hebben en versturen?

Geef je dan snel op voor deze cursus.

Docenten

De inschrijfdatum is al verstreken, maar u kunt wel inschrijven voor de wachtlijst. Wij nemen dan contact met u op als er een plek beschikbaar is.

Kaartje raak! en de beroepsopleiding

Je kunt deze module volgen als losse cursus of als onderdeel van de beroepsopleiding. Binnen de beroepsopleiding is deze module 6 punten waard in de volgende deelfases: Fase 1 Keuzeruimte, Fase 2 Keuzeruimte, Fase 3 Keuzeruimte.

Wil je ook eens een workshop volgen? Dat kan! Bekijk aanbod

Loading...