Junior Art Academy - 8 t/m 12 jaar

Sorry, op dit moment hebben we geen beschikbaar aanbod voor Junior Art Academy - 8 t/m 12 jaar.

De laatste les van een cursus uit deze module was op 2023-04-22.

Terug

Wat leer je:

Je leert in het avontuurlijke werkproces van kunstenaars te stappen. Elke module heeft een bekend kunstwerk als uitgangspunt. Dat kan een nieuwsgierig makend beeld zijn of een fantasievol schilderij. Je raakt geïnspireerd en wordt uitgedaagd om kunst te maken met een eigenheid aan vorm en verhaal.

Je werkt in vier modules met thema’s als licht, schaduw, ruimte, beeld, lijn, vorm, kleur. Je leert anders kijken naar kunst, onderzoekt verschillende teken- en schildermaterialen en je experimenteert met ruimtelijk werken en buiten in het landschap.

Er worden gastdocenten uitgenodigd met specifieke technieken, je gaat buiten schetsen in de natuur en er wordt een museumbezoek georganiseerd. Elke module heeft een presentatie voor de ouders als afsluitende activiteit.

Welke materialen/technieken/hoe:

We werken met teken- en schildermateralen, collage en werken ruimtelijk met klei, gips, aarde, hout, gerecyclede materialen.

Voor wie?

Voor jongeren van 8 t/m 12 jaar.  

 

De inschrijfdatum is al verstreken, maar u kunt wel inschrijven voor de wachtlijst. Wij nemen dan contact met u op als er een plek beschikbaar is.

Gerelateerde modules:


Docenten