Sorry, op dit moment hebben we geen beschikbaar aanbod voor Illustratie: van concept tot boek.

De laatste les van een cursus uit deze module was op 2023-04-12.

D.m.v. diverse opdrachten uit de praktijk maak je kennis met het werkproces van een illustrator. Van concept tot boek. Aan bod komen o.a. omdenken en research doen, karakterdesign, illustraties voor verschillende media zoals een krant, tijdschrift of boek. Je maakt n.a.v. een zelf uitgekozen gedicht of verhaaltje een klein boekje met typografie. Daarnaast leer je over de mogelijkheden om een illustratie te reproduceren en aanleveren bij een drukker. Wat is resolutie en hoe groot moet je iets maken voor drukwerk of beeldscherm? Wat gebeurt er met de kleuren als je een tekening laat drukken of op een andere manier reproduceert? Vragen waarop je in deze module antwoord krijgt. 

Docenten

De inschrijfdatum is al verstreken, maar u kunt wel inschrijven voor de wachtlijst. Wij nemen dan contact met u op als er een plek beschikbaar is.

Gerelateerde modules:

Illustratie: van concept tot boek en de beroepsopleiding

Je kunt deze module volgen als losse cursus of als onderdeel van de beroepsopleiding. Binnen de beroepsopleiding is deze module 24 punten waard in de volgende deelfases: Fase 1 Keuzeruimte, Fase 2 Keuzeruimte, Fase 3 Keuzeruimte.

Wil je ook eens een workshop volgen? Dat kan! Bekijk aanbod