Sorry, op dit moment hebben we geen beschikbaar aanbod voor Fluitenkruid schilderen.

Ben jij ook zo dol op fluitenkruid? Leer dit stap voor stap te schilderen.

Wat leer je?

Je leert hoe je fluitenkruid op een achtergrond kunt schilderen. Je leert de bloeiende schermbloemen, de stelen en het blad te schilderen.

Welke materialen/techniek/hoe?

Met acrylverf schilder je eerst de ondergrond, de achtergrond kleuren en je leert lagen over elkaar te schilderen. Je leert met grote kwasten en met fijne penselen te schilderen. We gebruiken een beperkt kleurpalet en je leert verfijnde mengingen te schilderen. Je kunt zelf fluitenkruid foto’s meenemen, maar wij hebben ook een flinke collectie foto’s die je kunt gebruiken. We schilderen de foto niet precies na, maar leren de essentie van het fluitenkruid te schilderen.

Voor wie?

Voor zowel absolute beginners als gevorderden. Voor ieder die van fluitenkruid houdt en van een lekkere schilderdag houdt.

Docenten

zaterdag 22 april 2023 (vol)
10:30 – 16:00
€86,85
Kunstacademie Friesland, Leeuwarden
zondag 23 april 2023 (vol)
10:30 – 16:00
€86,85
Kunstacademie Friesland, Leeuwarden

De module is vol, maar u kunt nog wel inschrijven voor de wachtlijst. Wij nemen dan contact met u op wanneer er weer ruimte vrijkomt.

Gerelateerde modules:

Fluitenkruid schilderen en de beroepsopleiding

Je kunt deze workshop volgen als losse cursus of als onderdeel van de beroepsopleiding. Binnen de beroepsopleiding is deze workshop 2 punten waard in de volgende deelfases: Fase 1 Keuzeruimte, Fase 2 Keuzeruimte, Fase 3 Keuzeruimte.

Bij Kunstacademie Friesland kun je ook meerdaagse modules volgen om jezelf te ontwikkelen. Bekijk aanbod