Sorry, op dit moment hebben we geen beschikbaar aanbod voor Illustratie out of the box.

Maak tien of meer illustraties voor in een lijstje in een mooie zelfgemaakte bewaardoos.

Wat leer je?

Je leert hoe je op klein formaat illustratiekunst maakt met simpele opdrachten in verschillende illustratietechnieken met passe-partouts. Tekenen, schilderen en collagetechnieken met een lijst in een doos. De doos wordt beplakt met een mooi zelfgemaakt patroon en zo maak je in 12 lessen een prachtige compacte kunstverzameling.

Materialen/techniek/hoe?

Door middel van oefeningen en opdrachten in verschillende teken-, schilder- en mixed-media-technieken leer je diverse illustratiematerialen kennen. Je ontdekt je eigen unieke handschrift in illustratie. En je leert op een handzaam formaat dat je overal illustratiekunst kunt maken en bewaren in de verzameldoos. Door de oefeningen leer je de technieken en eigenschappen van divers tekenmateriaal kennen. En we schilderen het patroon voor op de doos op muziek.

Voor wie?

Voor beginners en gevorderden die van illustratie houden

 

Gerelateerde modules:

Illustratie out of the box en de beroepsopleiding

Je kunt deze module volgen als losse cursus of als onderdeel van de beroepsopleiding. Binnen de beroepsopleiding is deze module 24 punten waard in de volgende deelfases: Fase 1 Keuzeruimte, Fase 2 Keuzeruimte, Fase 3 Keuzeruimte.

Wil je ook eens een workshop volgen? Dat kan! Bekijk aanbod