Junior Art Academy | zondag 30 augustus open middag!

Kunstacademie voor kinderen (8-12 jaar) en jongeren (13-16 jaar)!

JUNIOR ART ACADEMY: VOOR JONGE KUNSTENAARS!

Teken of schilder je veel? Ben je altijd creatief bezig? Denk je vaak net even anders dan anderen? Of ben je al een tijdje bezig en wil je echt verder komen? Misschien denk je er zelfs aan om na school naar de kunstacademie te gaan? Dan is de Junior Art Academy echt iets voor jou! Maak op zondag 30 augustus tijdens onze open middag kennis met de docenten, bekijk de ateliers en stel al je vragen!

Junior Art Academy
In onze lessen onderzoek en experimenteer je veel. Je gaat aan het werk met allerlei technieken, materialen en leuke opdrachten. De lessen worden gegeven door een docent die zelf ook kunstenaar is. Deze kunstenaar deelt zijn passie, ervaring en kennis. Zo ervaar je hoe een kunstenaar geïnspireerd raakt, denkt, werkt en onderzoekt. En dát werkt aanstekelijk!

Start in september
De Junior Art Academy 8-12 en 13-16 jaar start in september weer. Klik hier voor de cursusinformatie: https://kunstacademiefriesland.nl/aanbod/?filterText=junior

Zondag 30 augustus: open middag! Kom je ook?
Denk je nou ‘dit is misschien wel wat voor mij…’ , meld je dan aan voor onze open middag op zondag 30 augustus! Kom kijken en kennis maken. Zo kom je er alvast achter wat je van de Junior Art Academy kunt verwachten en kun je onze ateliers bekijken!

Tijdslot reserveren
Door de maatregelen i.v.m. het coronavirus gaat onze open middag anders dan anders. Nu reserveer je een plekje door je in te schrijven voor een tijdslot.

14.00-14.30 uur vol
14.45-15.15 uur vol
15.30-16.00 uur

Let op: er is beperkt plek, daarom kun je – hoe gezellig we dat ook vinden – niet iedereen meenemen. Max 1 volwassen begeleider per kind/jongere.

Een tijdslot reserveren kan door te bellen met 058 213 6542, een mailtje te sturen naar info@kafrl.nl of onderstaand formulier in te vullen!

Locatie
Gooi je ons adres even in Google Maps? Groningerstraatweg 354 in Leeuwarden. De weg naar ons gebouw kan namelijk een beetje lastig te vinden zijn.