Niet skiën dit jaar en geen winterzonnetje? Er even VEILIG tussenuit eind december?

Volg een workshop bij Kunstacademie Friesland!

Een aanbod voor jong en oud!

Je wilt even wat anders, zo rond de feestdagen, maar wát?!

Niet skiën, of winterzon dit jaar. Maar wel iets creatiefs doen? Volg dan een workshop bij Kunstacademie Friesland!

We bieden een ruim aanbod workshops voor (absolute) beginners en gevorderden. En tevens voor jong en oud! Zo hebben we 4 categorieën workshops ontwikkeld: volwassenen, jong & oud, 8-12 jaar en 13-16 jaar.

Meedoen? Bekijk het aanbod hieronder en reserveer gelijk jouw plek. Zo geniet jij in de december van een heerlijk creatieve dag alleen, samen met een vriend(in) of (klein)kind.

Ga snel naar:

WORKSHOPS VOLWASSENEN

Je wilt even er tussen uit en even “wat creatiefs doen”. Dan is een dagworkshop geschikt voor jou. De keuze in materialen en thema’s waar mee je kunt werken zijn gevarieerd.

Bekijk het aanbod en kies wat bij jou past. Zo kun je een kleurrijk schilderij maken. Of aan de slag met mixed media. Of wat je dacht je van klei?

Je krijgt les van enthousiaste professionele docenten van de Kunstacademie. Na een dag heb je veel geleerd en ga je met een verbazend resultaat naar huis.

WORKSHOPS JONG & OUD

Voor de (groot-) ouders die graag samen met hun (klein-)kind in de vakantie een kunstzinnige workshop willen volgen, hebben we 2 super leuke workshops.

Leer je eigen droge naald te maken, dit is een leuke toegankelijke grafische techniek. Of maak je liever je eigen “lomperdje”? Dat is eenvoudig beeldhouwen uit gips van een compact dier (zonder al te veel uitsteeksels) . Bijvoorbeeld een olifant, kat, of…?

WORKSHOPS JEUGD 8-12 jaar

Voor de jongste groep junioren hebben we het aanbod oriënterend op kunst gemaakt. Dit programma is licht en luchtig. Uitermate geschikt voor een activiteit tijdens de kerstvakantie. Ook is er een avondprogramma, met glow in the dark (SPANNEND!).

Ervaring is niet nodig, je leert van een jeugddocent de vaardigheden die nodig zijn. Het draait vooral om plezier hebben, leren over kunst(stromingen) en om het leren kennen van andere jonge mede kunstenaars!

WORKSHOPS JEUGD 13-16 jaar

Deze workshops zijn speciaal ontwikkeld voor jongeren die graag bezig zijn met kunst. De kerstvakantie duurt hen veel te lang en hun handen jeuken dan ook om creatief aan de slag te gaan! Via deze workshops leren ze ook andere jonge kunstenaars kennen en maken ze samen kunstprojecten.

Wil je liever in januari starten met een cursus? Kies dan voor ons extra aanbod wat in januari starten? Check dan ons overige aanbod.

Contact opnemen

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail ons gerust: 058 – 213 6542 of info@kafrl.nl. Of vul onderstaand formulier in.

KLIK OP HET PLAATJE OM DE HELE GIDS TE BEKIJKEN

Twijfel je? Heb je advies nodig over de te maken keuze?

Graag horen we je twijfels en wensen en kijken of we daar een passend aanbod voor hebben. Je kunt ons mailen : d.boersma@kafrl.nl of bellen : 0582136542