Nu in het spotlicht… Hennie Dijk-Stel! Ze zegt: “Hoewel er veel niet kan of mag, zijn er ook plaatsen waar je wel kunt gaan genieten buiten je bubbel. Vanaf 1 april exposeer ik solo onder de titel: Verstilling in de hal van het Gemeentehuis van Achtkarspelen in Buitenpost.”

Welkom bij mijn exposities in Espel, Groningen en Buitenpost. Op dit moment hangt er werk van mij in Groningen en in Espel. We gaan er van uit dat de toegangsregels daar de komende maanden verruimd worden. Het werk hangt daar tot eind juni.

Hieronder staan nog een aantal exposities gelinkt waar ik mijn werk heb staan en waar je ondanks de omstandigheden veilig naartoe kunt gaan!

Stekkentuin in Espel in de Noordoostpolder.

Sinds begin maart hangt er werk van mij in de Stekkentuin in Espel in de Noordoostpolder. Het is een tuin met op dit moment tientallen bloeiende helleborus-soorten. En daaropvolgend alles wat het voorjaar nog meer in petto heeft: van narcissen tot en tulpen.In de tulpentijd zijn in de polders volop bollenvelden.

Graag even bellen voordat je langskomt. Zie ook: http://www.destekkentuin.nl/

Pictura is weer open met de expositie “Corona én de verkoop”

In Groningen ligt in hartje stad het Martinikerkhof, waar het op dit moment een zee van krokussen en narcissen is. Grenzend aan dat stille binnenhof ligt  het gebouw van Kunstlievend Genootschap Pictura.

Net als elders in het land is de culturele sector in het Noorden zwaar getroffen door de coronacrisis. Het galerie- en tentoonstellingsbezoek liep door de verschillende maatregelen de afgelopen tijd sterk terug. Veel kunstenaars hebben hierdoor moeite om hun werk fatsoenlijk onder de aandacht van het publiek te brengen. Om de makers een steuntje in de rug te geven, organiseert Pictura een grote verkoopexpositie van 14 maart t/m 11 april. De tentoonstelling omvat maar liefst 186 werken van 171 verschillende kunstenaars. Van mij hangt er 1 werkje tussen, even zoeken dus!

De grote  belangstelling om deel te nemen aan deze expositie laat zien dat de kunstenaars er weer echt zin in hebben hun werk te laten zien. Alle disciplines zijn aanwezig: olieverfschilderijen en andere schildertechnieken, diverse druktechnieken, fotografie, keramiek, beelden in brons en steen en andere 3 dimensionale werken.

In verband met de corona maatregelen moet voor een bezoek aan deze tentoonstelling een tijdstip gereserveerd worden: reserveren kan via www.pictura-groningen.nl

Loading...