Docenten

De docenten/beeldend kunstenaars van Kunstacademie Friesland, met alle deskundigheden en specialiteiten in diverse disciplines, zetten hun deskundigheid en persoonlijke aandacht in. Hierdoor is studeren aan Kunstacademie Friesland tóp! Hieronder de docenten die je het vaakst tegenkomt. Klik op de afbeelding om meer te lezen en te bekijken over deze toppers.

Vacature docenten

Als docent voor Kunstacademie Friesland ben je zzp-er. Je hebt een ondernemende mindset en staat met een been in de kunstpraktijk en met het andere in het onderwijs*. Je schrijft – binnen de kaders van ons curriculum – zelf je eigen lesprogramma’s en denkt daarnaast graag mee in het verder ontwikkelen van onze academie.

We zoeken op dit moment docenten voor de volgende disciplines:

– schilderen/tekenen (ook plein air): graag een échte allrounder, figuratief of abstract verschillende technieken en materialen

– mixed media

– coachingstrajecten afstuderen

– kunsttheorie

We kijken altijd naar mogelijkheden tot uitbreiding en verdieping van ons bestaande aanbod. Denk je dat je een goede aanvulling hebt op ons programma? We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij stellen onze programma’s ruim voor aanvang samen. Voor het zomerprogramma doen we dit jaarlijks vóór 15 oktober (het jaar vooraf aan het zomerprogramma). Het programma vanaf september stellen we vóór 15 januari. vast.

*geen lesbevoegdheid of vakdiploma? informeer naar de mogelijkheden

Stuur je brief en cv naar d.boersma@kafrl.nl (in onderwerpregel: vacature)

Onze docenten