Docent Liesbeth Daale in het spotlicht!

Onze docent Liesbeth Daale komt in het spotlicht te staan! Haar werk wordt geëxposeerd in het Coda Museum! Lees hieronder meer informatie!

In het CODA Museum in Apeldoorn is van 7 maart t/m 30 mei de Keramiek Triënnale 2021 te zien.
Deze keramiek-tentoonstelling wordt georganiseerd door de Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK). Er wordt werk getoond van 48 kunstenaars uit acht landen. “Een gevarieerde tentoonstelling waarmee CODA en de NVK een stand van zaken geven op het gebied van de hedendaagse keramiek in Europa.”


Ik ben trots en vereerd dat mijn werk “Golvend land” is geselecteerd voor deze expositie!
 “Dit werk is geïnspireerd op de beweging die je over het land kunt zien gaan, wanneer je op een winderige dag door een open vlakte loopt. Je ziet de wind door het hoge gras en door de rietkragen gaan. In die grillig golvende bewegingen van  gras en riet wordt de wind als het ware zichtbaar. Het valt plat en richt zich weer op, telkens volgens een ander patroon. Deze ronde, golvende bewegingen heb ik hier in keramiek vertaald”.


CODA museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn
7 maart t/m 30 mei 2021

https://www.coda-apeldoorn.nl/nl/agenda/keramiek-triennale-2021

Liesbeth heeft hieronder ook een module keramiek, een echte aanrader!

We hebben deze tekst van haar website af; wil je nog meer informatie of werk van Liesbeth zien? Dat kan op haar website : https://www.liesbethdaale.nl/

Loading...