Skip to content

Instaptoets

Vakopleiding

Eerstvolgende startdatum Flexibel
Prijs 32,50
Duur flexibel

Cursus informatie

Om te kunnen inschatten of jouw instapniveau aansluit bij de in eerste fase van de opleiding gevraagde eisen, willen we graag wat meer over jou, je achtergrond en het werk dat je nu maakt weten. Daarnaast geven we je een opdrachtje, zodat je alvast een indruk krijgt van de manier van werken die gedurende de opleiding centraal staat: het zogenaamde procesmatige werken. Aan de andere kant willen wij graag een aanvang tot dit procesmatige werken terug zien in de uitwerking. Dit geeft ons een indruk van je potentie op dit vlak.

Nadat je alle stappen van deinstaptoetshebt doorlopen, ontvang je van ons binnen 6 weken een advies. Dit advies kan zijn: doorstroming naar fase 1.1. van de vakopleiding of het volgen van de vooropleiding.

Planning

VERCHILLENDE MAILS

Graag willen we het aanmeldproces online zo soepel mogelijk laten verlopen. Tijdens het aanmelden ontvang je verschillende mails met de voorwaarden en om te bevestigen dat je je inschrijft. Soms zit daar wat tijd (1 uur) tussen.

LUKT ER IETS NIET?

Mocht er tijdens het aanmeldproces een mail “blijven hangen” of dat je niet verder kunt, graag een mailtje of telefoontje naar de administratie. Wij kunnen je de toelatingsvragen en -opdracht desgewenst per mail toesturen. Ook als je andere vragen hebt, helpen we je graag op weg.

ADMINISTRATIE

info@kafrl.nl of 058-2136542

Startdatum
Flexibel
Locatie
-
Prijs
32,50