Junior Art Academy

Kunstacademie voor kinderen (8-12 jaar) en jongeren (13-16 jaar)

Teken of schilder je veel? Ben je altijd creatief bezig? Denk je vaak net even anders dan anderen? Of ben je al een tijdje bezig en wil je echt verder komen? Dan is de Junior Art Academy echt iets voor jou!

Junior Art Academy is specifiek gericht op jongeren die graag hun creativiteit willen verbreden, waar je met lessen en activiteiten dit verder kunt onderzoeken! We hebben dit aanbod opgedeeld in 2 leeftijdscategorieën: van 8-12 jaar en 13-16 jaar, zodat je met leeftijdsgenoten samen de lessen of activiteiten gaat volgen! Meer weten?

Ons Junior aanbod

We hebben voor alle jongeren een passend aanbod:

Aanbod 8–12 jaar

Wil jij je écht verdiepen in het maken van kunst en elke week les krijgen, kijk dan eens naar modules speciaal voor leeftijden 8—12 jaar.

Je kunt ook kiezen voor workshops in vakanties, zoals in de zomer of vakantieworkshops.

Wil je kennismaken en gratis meedoen met een activiteit, dan ben je welkom op een open dag tussen 13 en 16 uur:

  • 11 juni 2023
  • 9 sepember 2023
  • 20 april 2024
  • 9 juni 2024

Modules voor 8 t/m 12 jaar

Filters

143 modules gevonden, 16 getoond

██████████████

Bekijk *

██████████████

Bekijk *

██████████████

Bekijk
Aanbod 13–16 jaar

Wil jij je écht verdiepen in het maken van kunst en elke week les krijgen, kijk dan eens naar modules speciaal voor leeftijden 13—16 jaar.

Je kunt ook kiezen voor workshops in vakanties, zoals in de zomer of vakantieworkshops.

Wil je kennismaken en gratis meedoen met een activiteit, dan ben je welkom op een open dag tussen 13 en 16 uur:

  • 11 juni 2023
  • 9 sepember 2023
  • 20 april 2024
  • 9 juni 2024

Modules voor 13 t/m 16 jaar

Filters

143 modules gevonden, 16 getoond

██████████████

Bekijk *

██████████████

Bekijk *

██████████████

Bekijk

Voor alle Junior Art Academy modules geld:

Inclusief materiaal/limonade/thee
Locatie: Groningerstraatweg 354, Leeuwarden

De zomer kunstweek!

Je gaat aan het werk met allerlei technieken, materialen en leuke opdrachten, zoals 3D-kunst. We maken niet alleen kunst, maar we leren ook kijken naar het werk van bekende kunstenaars, maar ook naar het werk dat tijdens de lessen gemaakt wordt door je mede-kunstenaars. 

In deze kunstweek ontmoet je anderen die ook bezig willen zijn met kunst! Lijkt dit jou wel wat? Klik dan hier en meldt je aan! Tot dan!

Wat is Junior Art Academy?

Junior Art Academy is specifiek gericht op jongeren die graag hun creativiteit willen verbreden waar je met lessen en activiteiten dit verder kunt onderzoeken! We hebben dit aanbod opgedeeld in 2 leeftijdscategorieën: van 8-12 jaar en 13-16 jaar, zodat je samen met leeftijdsgenoten de lessen of activiteiten gaat volgen

Wat ga je doen en leren?

Je gaat je eigen creativiteit onderzoeken en wordt uitgedaagd door veel te experimenteren! Bijvoorbeeld aan de hand van leuke opdrachten, zoals lichtprojecties en vreemde ‘beeldhouwwerken’.

Het plezier in het maken vinden we heel belangrijk, maar we leren je ook hoe je naar kunst kunt kijken. Daarom kijken we niet alleen naar het werk van bekende kunstenaars, maar ook naar het werk dat tijdens de lessen gemaakt wordt.

Hoe zien deze lessen eruit?

Je gaat 24 lessen werken met verschillende materialen met steeds weer nieuwe thema’s en technieken. Kinderen die doorgaan in de verschillende jaren breiden hun vaardigheden uit en leren zo steeds nieuwe technieken. Je herhaalt jezelf niet, maar word een echte kunstenaar!

Door wie worden deze lessen gegeven?

De lessen worden gegeven door een docent die zelf ook kunstenaar is. Zo ervaar je hoe een kunstenaar geïnspireerd raakt, denkt, werkt en onderzoekt. En dát werkt aanstekelijk!

Aanmelden

Wil je mee doen? Te gek! Meld je hier aan, bel ons via 058 213 6542 of stuur een mail naar info@kafrl.nl.

Locatie

Wij zijn Kunstacademie Friesland te vinden op: Groningerstraatweg 354 Leeuwarden

Subsidie bij lesgeld

Informeer dan bij de gemeente of bij Stichting Leergeld of je in aanmerking komt voor een bijdrage van hen. In sommige gevallen kunnen zij de kosten voor je betalen! 

Loading...