LOGIN CANVAS

 docenten

Een enthousiast team docenten, gedreven en professionele kunstenaars met een passie voor lesgeven, staan klaar voor een fantastische leerervaring aan de Kunstacademie Friesland!

 

Terug naar overzicht

Stephanie Jansen

 

Docent beeldende kunst

(conceptvorming/beeldende visie)

 

Wat wil je uitdrukken en hoe breng je dat effectief over op de beschouwer? In welke discipline je als kunstenaar ook werkt, kunst is een vorm van communicatie en dat vraagt naast (intuïtief) handelen ook om reflectie, zowel op je werk als op je werkproces, en zelfs op jezelf. Als docent wil ik je inspireren en stimuleren tot een open en onderzoekende houding, met enerzijds ruimte voor vrijheid en experiment en anderzijds het vermogen om stil te staan bij wat je maakt en waarom je het maakt zoals je het maakt. Zodat je gaandeweg steeds meer je eigen beeldende visie ontwikkelt.

 

Mijn beeldende werk bestaat onder meer uit schilderijen (acrylverf en lak op paneel), die ontstaan vanuit observaties in de marge van het alledaagse, waar een verontrustende wanorde en vergeefsheid lijkt te heersen. Naast het kunstenaarschap geef ik training en coaching aan makers van kunst (2D en 3D) onder de naam Storing AUB.