LOGIN CANVAS

Z.11 Zomers zilver sieraden

 

Tijdens deze zomerse zilverworkshop ervaar je wat erbij komt kijken om een sieraad naar eigen ontwerp te maken van duurzaam (fijn)zilver. In één dag kan er al een ring worden gemaakt, een broche of een mooie (oor)hanger. Na uitleg en instructie over het te gebruiken duurzaam (fijn)zilver ga je zelf aan de slag en probeer je jouw idee te vangen in zilver. Aan het einde van de dag ga je met een sieraad van eigen hand huiswaarts. Ben je na één dag in de ban van het zilver en/of smaakt het naar meer? Je kunt je dan voor twee dagen aanmelden, dan is er technisch gezien meer mogelijk en kan er bijvoorbeeld een kleine sieraden-set worden gemaakt. (ring met bijpassende hanger of oorhangers).

Voor deze workshop is geen voorkennis nodig; plezier en enig  doorzettingsvermogen zijn voldoende. Omdat er op klein formaat wordt gewerkt, kan het handig zijn leesbrillen bij de hand te hebben!

 

Exclusief materiaalkosten:

Doorgaans wordt per dag 10 gram zilver gebruikt (€ 25,-). Voor grote werkstukken kan zilver bijgekocht worden (€ 2,50 per gram). Voor bijbehorende hangeroogjes, steentjes, e.d. moet ongeveer € 5,- worden berekend. Halskettingen zijn in het atelier vanaf € 7,50.

Aanmelden

DOCENT:

Hennie Broers

 

 

Z.11b za-zo 11-12 augustus 2018

10.30-16.00

 

Kosten:

€ 140,00 incl. koffie/thee, excl. lunch

 

Locatie:

Atelier Nyello

Floris Versterstraat 3

8932 BR

Leeuwarden