LOGIN CANVAS

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het centraal station Leeuwarden is het vijf minuten lopen naar de Kunstacademie.

 

PARKEREN (ALGEMEEN)

Men kan betaald parkeren op de Schrans. De straten rondom Kunstacademie Friesland zijn voorzien van een blauwe zone. Je kunt hier gratis 2 uur parkeren. Je dient wel zelf voor een parkeerschijf te zorgen. Parkeergarage ‘De Klanderij’ is op drie minuten lopen afstand van de Kunstacademie.

Openingstijden De Klanderij: ma t/m za van 7.00-19.00 uur en op koopavond open tot 22.00 uur.

 

Informatie voor inschrijvers/studenten voor de vakopleiding:

Parkeren kan niet op eigen terrein, helaas, ons parkeerterrein is erg klein. Deze plaatsen zijn bestemd voor personeel. Parkeren kan in de omgeving betaald. Gratis parkeren kan vanaf de verlengde Schrans. In de lessen lopen studenten/deelnemers vaak uit de les om de parkeermeter bij te vullen, dit is erg storend voor student, docent en administratief personeel. Heb je veel spullen om uit-en in te laden: parkeer dan even op de stoep (laden en lossen is toegestaan, stoepen zijn versterkt met ijzermatten) en zet de auto daarna ergens neer, zodat je niet hoeft bij te vullen.

 

FIETSENSTALLING

Achter op het parkeerterrein is een fietsenstalling. Hier kunt u de fiets parkeren. Fietsen buiten de fietsenstalling, elders op het terrein worden verwijderd.

 

TOEGANKELIJKHEID

De Kunstacademie Friesland is gevestigd in een historisch pand, daardoor is het beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook is er geen invaliden toilet aanwezig.

 

BEVEILIGING EN VEILIGHEID

Kunstacademie Friesland heeft maatregelen getroffen om diefstal, inbraak en vandalisme te voorkomen. Het gaat om elektrische beveiliging met ondersteuning van inbraakdetectie.

Van incidenten (elke vorm) wordt aangifte gedaan. Iedere gebruiker/bezoeker is aanspreekbaar op haar of zijn gedrag.

Directie en administratie zijn in het bezit van een BHV certificaat. Er is een EHBO koffer bij de administratie.

Bij ongeval, brand, explosie of andere calamiteiten, bel altijd het alarmnummer 112.

 

BANKREKENINGNUMMER KUNSTACADEMIE FRIESLAND

IBAN NL81 RABO 0301873461 - BIC RABONL2U