LOGIN CANVAS

Z 10. Glasfusion

 

Teken je portretten, schilder je landschappen of stillevens of heb je ervaring met het bakken van pizza’s en taarten? Ik daag je uit om te schilderen en te bakken met glas. Net zoals je een taart versiert of een doek opzet, kun je met glas werken. Zelfs als je nooit iets creatiefs deed met je handen gedaan, is deze workshop glasfusion haalbaar voor jou...

Als inspiratie start je met bijvoorbeeld een foto of schilderij, met iets wat je aanspreekt. Ik help je een manier te vinden om dat met het glas uit te drukken. Natuurlijk is het werken met glas een techniek die je onder de knie moet krijgen en ervaring krijg je door het vaker te doen. Laat je verrassen door wat er allemaal kan en zie hoe het scherpe puntige glas zich transformeert in de oven tot ronde zachte vormen.

In mijn glas atelier liggen de scherven van gekleurd glas klaar. Je legt stukken glas op elkaar waardoor kleuren zich mengen (een 3d glas mozaïek). Details maak je met de fijn en grof gemalen glaspoeders en spaghetti.

Na afloop van de workshop worden de werkstukken in de oven gelegd en ze worden gestookt op ca 800 graden. Na 24 uren kan de oven open en zijn de werkstukken klaar om opgehaald te worden.

 

Maximale grootte van je werkstuk 25 x 35 cm.

Maximaal aantal deelnemers 8

Aanmelden

DOCENT:

Monique Verbruggen

www.moglas.nl

 

wanneer:

zaterdag 17 juni 2017 van 10.00  tot 16.00 uur.

 

KOSTEN:

€ 72,50 incl. koffie en thee, zelf lunch meenemen.

Ter plaatse af te rekenen materiaal: afhankelijk van hoeveelheid en kleur van het gebruikte glas: tussen de 20 en 40 euro.

 

Locatie:

Atelier Moglas

Joarumerleane 4a

8732 EC Kûbaard

Tel: 0515-332074