LOGIN CANVAS

VOORLICHTING EN TOELATING VAKOPLEIDING BEELDEND 2018-2019

 

 

Op YouTube meer filmpjes van studenten van Kunstacademie friesland

 

 

Kunstacademie Friesland, cursusinstituut voor beeldende cursussen en workshops en 5-jarige Vakopleiding beeldend

 

zoekt een conciërge (vrijwillig)

 

Wie

wij zoeken leuke representatieve mensen (m/vr), die zo ons team gaan versterken en die lichte conciërge werkzaamheden uit willen voeren zoals:

 

Wat

Deur openen, cursisten/studenten ontvangen, koffie machine aan en uit zetten, koffie- en thee bijvullen, ateliers klaarzetten, binnengekomen teken- en schildermaterialen uitpakken en in kast en/of winkel leggen, uitgifte tekenmateriaal voor cursisten en studenten uit materialenwinkel. Atelier afruimen, vegen of een achtergelaten verfspetter weghalen, licht schoonmaakwerk, een boodschapje doen of ’s morgens de stoep vegen. Afwas uit de machine halen en in ateliers zetten, materialen atelier of koffiemelk bijvullen, lampje vernieuwen of post wegbrengen. Het hangt af van de mogelijkheden en interesse, daarop maken we een gezamenlijk plan voor vaste werkzaamheden en incidentele werkzaamheden.

 

Er is dus altijd wat te doen, maar voornamelijk van die kleine werkjes, die belangrijk voor Kunstacademie Friesland zijn, maar waar geen budget voor is om iemand voor aan te nemen.

 

Wanneer

Flexibele wisseldienst met andere collega’s en vrijwilligers.

Afwisselend ‘morgens en ’s middags van ± 8.30 - 10 uur en/of  ± 15.00 - 17.00 uur en/of ±18.30-20.00 uur Tussen de 1,5 - 3,5 uur per dag, 5 dagen per week. Kan verdeeld per dagdeel, dag of in wisseldienst.

 

Bijzonderheden:

Je komt binnen een enthousiast team van vrijwilligers en werknemers te werken.

 

Aanmelden:

Bij Kunstacademie Friesland, Schrans 44, Leeuwarden

058-2136542 info@kafrl.nl

 

9 maart 2017 Persbericht: Kunstacademie kiest voor stichtingsvorm

 

 

2 maart 2017 Programma voor 2017/2018 bijgewerkt op deze site, je kunt je weer aanmelden.

 

 

1 maart 2017 De nieuwe brochure met het programma voor 2017/2018 is verschenen. Je kunt hem downloaden of ophalen bij Kunstacademie Friesland.

 

 

Overweeg jij de Vakopleiding te gaan volgen? Bezoek dan één van onze voorlichtingsdagen, zodat je precies weet waar je aan begint. Op deze site vind je bij  Vakopleiding al de nodige informatie over de opleiding en de mogelijkheden.

 

Als je besluit je op te geven voor de vakopleiding beeldend, volgt er eerst een toelatingsgesprek. Hiervoor krijg je van tevoren een opdracht thuisgestuurd. De uitwerking daarvan laat je zien tijdens het toelatingsgesprek.

Bij Toelichting en Aanmelding lees je meer uitgebreide informatie hierover.

 

Heb je vragen? Aarzel niet en stel ze gerust.

Graag tot ziens!

2018