LOGIN CANVAS

 docenten

Een enthousiast team docenten, gedreven en professionele kunstenaars met een passie voor lesgeven, staan klaar voor een fantastische leerervaring aan de Kunstacademie Friesland!

 

Terug naar overzicht

Corina Blom,

Docent TekenEN en schilderen

 

Mijn landschappen, waarop meestal bomen en diepte een grote rol spelen, weerspiegelen het onderweg zijn. Het ritme van mijn eigen leven wordt erin geprojecteerd.

Ik schilder vaak met sterk verdunde acrylverf. Door lagen acrylverf weg te schilderen of door juist weer lagen toe te voegen hoop ik diepte te creeeren. Kleur vind ik over het algemeen afleidend.

 

Het is fantastisch om te schilderen en wat is er nu beter dan iets wat je zelf fantastisch vindt door te geven aan anderen die dat ook graag zouden willen kunnen! Het is mooi om de voouitgang te kunnen zien die je zelf teweeg brengt. Het overbrengen van kennis is een creatief proces waar ik veel van kan leren en dat is motiverend en inspirerend; de brandstof waarop mijn motor draait!

In mijn lessen wil ik de student graag technisch goed leren schilderen en tekenen. Ondertussen start het proces waarin de student, door een open, enthousiaste en onderzoekende houding aan te leren, evolueert tot unieke kunstenaar.

Ik heb er zin in!

Corina Blom.

 

www.corinablom.exto.nl

www.corinablom.nl